vineri, 7 octombrie 2011

Inca una...asa ..mondena

Deci hai sa vorbim acuma despre ce vorbeste tot restu lumii......Steve jobs. Da..a murit, hai sa alergam cu mainile deasupra capu;ui si sa urlam ca disperatii, sau nu...hai sa ne sinucidem si noi. Nu stiu dece toata lumea e asa disperata. Am asa senzatia unui deja-vu. ..haideti sa ne amintim de 25 iunie 2009. indiciu:Michael Jackson a dat coltu in care nu cunoasteti(am cautat pe wikipedia ;) ). Toata lumea e disperata, toata lumea e trista, toate posturile vorbesc numa despre el. De ce? Pai prima posibilitate este pt ca a fost o fiinta...dar sa stiti:azi pe la 2, un copil care trecea strada a fost lovit in plin de o masina (nu de parte de unde locuiesc) si se lupta acuma sa traiasca (va muri de chinuri probabil) ..si? credeti ca miliardelor de oameni le pasa? NU!
Ipoteza 2: Steve Jobs a realizat multe in viata. Asa si iti multumim. Chestia este ca degeaba realizezi multe in viata si faci avere pt ca atunci cand "Doamne-Doamne"  decide ca tia ajuns viata, te ia. Dar nuti ia si averile si realizarile...si fanii si bocitoarele. Te ia doar pe tine. Steve a murit. Es ist over! Ii spunem mersi pt tehnologie si il lasam in pace.
Ipocrizia asta o sa ne omoare candva pt ca noi neo facem cu propria mana(serios...fara gluma). Stim cu totii ca steve va muri pt ca Julien Assange a publicat pe wikileaks o copie a analizei cu care a fost diagnosticat cu cancer in 2010. Stiam ce va urma, si totusi nu nea interesat. Acuma...monden frate, ca si nunta lui borcea. Reclame si reclame.
Poate ca nu va convine atitudinea mea...daca este cazul...citesti articolu de mai jos ;)
P.S.: Comentariu la imagine: Cine a zis ca apple-urile nu dau niciodata erori?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu