sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Inca una scurta, de la sighisoara


Ursuletul exilat la Sighisoara !!! Asta suna a prime-time news :)) Oricum, am fost recent la Sighisoara, si am ramas complet dezamagit asa ca o sa va fac o prezentare dinaia scurta fara cenzura.
Pana acu cativa ani, Sighisoara era un oras superb, locuit de oameni pasnici, prietenosi, oras vizitat de sute de turisti lunar.
Hai numa sa incep cu partile bune din Sighisoara de azi (nu de alta, dar sunt mai putine). Cetatea din Sighisoara a ramas integra, inca populata si plina de viata. Tinerii din sighisoara sunt cei mai prietenosi!! Orice "copil" sighisorean (excludem tiganii etc.) este un tip de treaba. Si cam atat despre partea cu +.
Voiam sa-mi cumpar ceva de acolo, aveam nevoie de 2 baterii, si am intrebat pe cineva unde gasec un magazin. Raspunsul : aici la bolda. Bine dar daca vrei sa cumperi un casetofon, sau haine, sau un televizor....??? Pai te urci in masina , dai coltu (mergi la coltu blocului) la bolda "supermarket ABC" si iti iei plasma care tio doreai din totdeauna. Daca esti norocos, prinzi loc de parcare la Penny(s), cel mai mare hypermarket. Stai la cozi interminabile atent la portofelul tau.....nu de alta, dar sa nu dispara.
Concluzia: ca sa ramai placut impresionat de oras, nu sta mai mult de 2 maixim 3 zile .
Apropo...singuru hotspot decent de net e la korona (hotel....mai degraba hostel), asa k daca vreti net, stati undeva in parcu de langa corona ;)
P.s. pt cei care locuiesc in sighisoara si citesc articolul:sper ca nu vam jignit, oricum, nu asta intetionam SERIOS;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu