joi, 6 ianuarie 2011

La moda cica....!?!


Umbland pe strada, poti descoperi noi specimene la fiecare pas. Spre exemplu, acuma fiind iarna, un om normal s-ar imbraca cu ceva gros: Geaca, pantaloni (evident) caciula si bocanci (manusi optional). Alti tarani (ca altcumva nu-i pot numi) cred ca este la moda sa umblii in adidasi si tricouri. Pur si simplu trebuie sa fii idiot ca sa iesi la -10 grade cu niste adidasi care i-ai purtat toata vara, si cu un tricou pe care sa scrie "adidas...sau "naic" ORIGINAL". Asta este de fapt ca un fel de uniforma, haine all season.
Si totusi, crezi ca e "la moda", dar trebuie sa te gandesti ca moda aia e probabil provenita din california, de la malul marii , unde temperatura nu scade niciodata sub 15 grade. Asa da.
Oricum, stim cu totii ca dupa cateva plimbari cu "uniforma all season" e clar ca o sa iei antibiotice intravenos, dar oricum, daca crezi ca merita.....

4 comentarii:

  1. nu spun ca n-ai dreptate, exista intradevar unii "teenagers" care ies cu adidasi la -10 grade doar ca sa arate "la moda", dar nu te-ai gandit ca poate unora nu le place sa iasa afara cu cizme...(de ex. eu nu suport sa port cizme de iarna sau ghete, ma deranjeaza, in adidasi ma simt liber si nu-mi ingheata picioarele, adica no, ma simt ok:) )

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu chiar......recunosc, exista si adidasi mai de iarna, si asa in oras merg adidasi mai oricand, dar sa vezi lume care mergea sa se dea cu sania la sangiorz in adidasi....:))oricum,mi se pare cam aiurea sa fii la moda, cu pantalonii "riding low" pe flescaraia asta ..mai ales cu adidasi de panza:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca esti putina cam dura.Mie personal nu imi place sa port bocanci,si atata timp cat nu mi-e frig in adidasi.. ii port :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere